Termeni si conditii


                                 TERMENI SI CONDITII


1. UTILIZAREA SITE-ULUI


Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.tashaboutique.com implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. TASHA BOUTIQUE COLLECTION S.R.L, societate comerciala legal infiintata conform legilor romane, cu sediul social in BUCURESTI, str. Popa Nan, nr. 58, sector 2, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/9645/2023, CUI RO41426810 , isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. De asemenea TASHA BOUTIQUE COLLECTION S.R.L isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului www.tashaboutique.com este proprietatea TASHA BOUTIQUE COLLECTION S.R.L si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris a TASHA BOUTIQUE COLLECTION S.R.L a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la www.tashaboutique.com. Pentru a face o comanda on-line este necesara autentificarea in cazul in care exista un cont creat anterior sau completarea unui formular, utilizatorul avand obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa. Daca TASHA BOUTIQUE COLLECTION S.R.L suspecteaza ca informatiile puse la dispozitie de utilizator nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul acestuia la serviciile oferite de site-ul www.tashaboutique.ro si de a anula comanda respectiva.


• CONFIDENTIALITATE


TASHA BOUTIQUE COLLECTION S.R.L respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www.tashaboutique.com si TASHA BOUTIQUE COLLECTION S.R.L se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei www.tashaboutique.com si TASHA BOUTIQUE COLLECTION S.R.L nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.tashaboutique.com adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.tashaboutique.com. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru printr-o cerere scrisa trimisa prin e-mail la adresa tashaboutiquee@gmail.com
TASHA BOUTIQUE COLLECTION S.R.L nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.


LIVRAREA

Livrarea se face in termen de 2-10 zile lucratoare.
Costurile de livrare sunt suportate de catre consumator.


• CUM PLĂTESC?


Plata se poate face: - in numerar, la livrare (sistem ramburs) sau prin tranzactie bancara, va rugam sa selectati aceasta optiune in momentul comenzii; un reprezentant al TASHA BOUTIQUE COLLECTION S.R.L se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp.

CONDITII DE RETUR


Dorinta noastra este ca produsele pe care vi le oferim sa fie in deplina concordanta cu nevoile dumneavoastra. In caz contrar, conform Ordonantei nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se pot returna in 14 zile calendaristice de la primirea coletului: "Cu excepţia cazului în care profesionistul s-a oferit să recupereze el însuşi produsele,consumatorul returnează produsele sau le înmânează profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile" . Denuntarea unilatera a contractului in termenul de 14 zile se aplica doar persoanelor fizice, persoanele juridice neavand aceasta posibilitate.
Notificarea se va data, semna si trimite de catre dvs. prin e-mail la adresa: tashaboutiquee@gmail.com. In situatia mentionata mai sus, clientii nostri pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. In cazul in care produsul are semne de folosire si uzura, conform Ordonantei 34/2014 " Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor" .
TASHA BOUTIQUE COLLECTION S.R.L se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului returnat, pe baza formularului de retur sau a notificarii trimise pe email la adresa mai sus mentionata, completate de catre client. In formularul de retur / notificarea scrisa se completeaza datele si contul bancar al titularului. Formularul de retur de pe site este doar un model. Conform legii, clientul poate să se retragă din contract printr-o declarație neechivocă, prin orice metoda doreste: email, postal, verbal etc.
Cheltuielile de expeditie, in cazul returului, vor fi suportate conform Ordonantei 34/2014, de catre consumator: "Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor". Suma inapoiata clientului cuprinde toate sumele de bani primite de vanzator de la client pentru produsul respectiv, inclusiv costurile initiale de transport, daca este cazul. Toate produsele returnate pentru care se returneaza suma integrala inapoi trebuie să fie într-o stare perfecta, fără urme de utilizare vizibile si cu certificatul de garantie in original.
Conform prevederii OUG 34/2014 „utilizatorul final este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru utilizatorul final în a-și exercita dreptul de retragere.” Drept urmare, in cazul in care consumatorul returneaza produsul intr-o stare ce diminueaza valoarea acestuia, comerciantului i se permite sa scada o parte din suma returnata clientului.
Produsele se vor returana la adresa punctului nostru de lucru din Strada Baicului, nr. 82, etaj 1,Sector 2, Bucuresti


SCHIMBAREA PRODUSELOR


In cazul in care doriti sa schimbati produsele, va rugam sa ne contactati telefonic sau la adresa de e-mail: tashaboutiquee@gmail.com
În cazul în care doriţi alte produse (modele sau marimi) decât cele pe care le returnaţi vă putem ajuta în limita stocului real disponibil al depozitul nostru, primul schimb este gratuit, insa daca doriti sa efectuati un al doilea schimb trebuie sa achitati taxa transportului 15 lei, excepand cazurile in care primiti alte marimi sau modele.

TASHA BOUTIQUE COLLECTION S.R.L (www.tashaboutique.com.) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:
• Curier, Livrare in 2-10 zile, 20 lei

GARANTIA PRODUSELOR


Prin garanţia oferită nu se aduce atingere drepturilor consumatorilor prevăzute de Legea nr. 449/2003 şi OG nr. 21/1992.
Condiţii şi norme de garanţie:
a. Constatarea deficienţelor, a naturii şi cauzelor acestora se face de reprezentantul vânzătorului, de la punctul de lucru de unde a fost achiziţionat produsul.
Remedierea deficienţelor constatate, înlocuirea produselor pentru care repararea acestora nu este posibilă, respectiv restituirea contravalorii produselor achiziţionate în situaţia în care măsurile de reparare sau înlocuire nu sunt posibile (în ordinea menţionată) se efectuează de către unitatea vânzătoare.
b. Garanţia îşi pierde valabilitatea în caz de:
- folosirea/utilizarea/instalarea incorectă/defectuoasă/neconformă cu instrucţiunile de folosire/utilizare/întreţinere livrate împreună cu produsul;
- abuzivă; se consideră folosire abuzivă şi schimbarea destinaţiei produsului
- în cazul intervenţiilor neautorizate;
- pierderea sau deteriorarea certificatului de garanţie.
c. La solicitarea remedierilor produsului în termenul de garanţie se prezintă:
- certificatul de garanţie original;
- bon de casă fiscal, factura fiscală şi chitanţa sau ordinul de plată (dacă este cazul), în copie.
Pierderea certificatului de garanţie şi documentelor de achiziţie generează pierderea garanţiei.
d. La solicitarea acordării garanţiei, produsul trebuie sa fie prezentat împreună cu toate accesoriile acestuia şi, în măsura în care este posibil, în ambalajul original (fără a fi o condiţie obligatorie).
Remedierea deficienţelor conform certificatului de garanţie şi legislaţiei în vigoare se realizează în termen de 15 zile de la constatarea acestora de către reprezentantul vânzătorului.
Garanţia se asigură în conformitate Legea nr. 499/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora, cu modificările şi completările ulterioare, şi Ordonanta Guvernului nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, cu modificările şi completările ulterioare.


• LITIGII

Pentru orice conflict aparut intre TASHA BOUTIQUE COLLECTION S.R.L si clientii sai se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul TASHA BOUTIQUE COLLECTION S.R.L. Contravaloarea transportului produselor catre firma TASHA BOUTIQUE COLLECTION S.R.L va fi suportata de client; Exceptie de la returnare: produsele achizitionate de persoane juridice, produsele aduse pe comanda speciala (care nu sunt in mod uzual in stocul TASHA BOUTIQUE COLLECTION S.R.L), produsele consumabile. Daca intampinati orice probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti solicita conciliere suplimentara la telefon 0767661111 / 0737660777 sau la adresa de e-mail: tashaboutiquee@gmail.com
   

 

 


Spin to win Spinner icon

x